Начало

Онлайн поръчка

Пазарувайте онлайн с
30%
отстъпка!

В момента нямате поръчка.

Информация за покупка онлайн


Летни гуми Vredestein


Автомобилни гуми Vredestein се произвеждат в Холандия по най-високите стандарти за качество на ЕС. Многократни победители в тестовете на гуми, Vredestein е синоним на качество в цяла Европа.
Като изключителен представител за България на марката, Центрове за гуми “Европа” ви предлага гумите Vredestein на винаги най-изгодни цени.

Vredestein от Giugiaro: Проектирани, за да ви осигурят максимална защита

От 1997 г. Vredestein си сътрудничи активно със световно- известното италианско дизайнерско студио Giugiaro Design. Джорджето и неговият син и наследник Фабрицио Джуджаро допринесоха в значителна степен за развитието на марката и продуктите на Vredestein. Понастоящем и двете страни се възползват от предимствата на този уникален съюз. Марката Vredestein, отчасти благодарение на сътрудничеството си с Giugiaro, се включи в нишата на европейските премиум марки, като безопасността и дизайна са нейните най-важни характеристики.

Giugiaro Design отговаря за дизайна на протектора и страничната стена на гумите Vredestein Ultra High Performance. Разбира се, инженерите на Vredestein вземат крайното решение, тъй като гумите са продукт, който е от изключително значение за безопасността, но така или иначе във Vredestein безопасността и дизайна вървят ръка за ръка. Освен това, международните тестове на гуми показват, че гумите не само придават повече стил, но имат и изключителни работни характеристики и постоянно печелят награди.

След редица успешни и иновативни проекти, като Ultrac и Sportrac 3, от няколко години гумите Ultrac Sessanta играят важна роля за определяне на имиджа на пазара на летни гуми клас UHP. Поради своя привличащ погледа, стилен дизайн, тези гуми бързо се превърнаха в изключително желан продукт. Тези дизайнерски гуми осигуряват на бързите и стилни автомобили допълнителния блясък, който заслужават. А с Ultrac Cento, разработени специално за отбелязване на 100-годишнината на марката Vredestein, фирмата също така добави луксозни, минималистични дизайнерски гуми към продуктовата си гама, които отговарят напълно на бъдещите екологични изисквания.

Заглавие
Vredestein Ultrac Cento
Vredestein Ultrac Sessanta
Vredestein Ultrac SUV Sessanta
Vredestein Sportrac 3
Vredestein Hi-Trac 2
Vredestein T-Trac
Vredestein Sprint Classic
Vredestein Comtrac
Vredestein Comtrac All Season
Vredestein Quatrac 3
Vredestein Quatrac 3 SUV
 
<< Първа < Предишна 1 Следваща > Последна >>
Резултати 1 - 11 от 11


Търсене на гуми

Категория:


ширина   височина   диаметър
/ R

Марка:

Сезон:

Наличност:

Калкулатор за гуми

Размер по предписание:
ширина   височина   диаметър
/ R

Желан размер:
ширина   височина   диаметър
/ R

 
Търсене на желания размер